Partneri

Teleflex - Arrow

Arrow International, Inc u okviru kooperacije Teleflex Medical , razvija, proizvodi i distribuira širok spektar katetera koji se koriste u jedinicama intenzivne nege, zatim proizvode za kardiološke, radiološke i hiruške procedure i IAB katetere.

Više informacija...

Cenetralni
venski kateteri
CV kateteri za akutnu
i dugotrajnu hemodijalizu
Kateteri za
reginalnu anesteziju:
Epiduralni i kateteri
za kontinuiranu blokadu
Proizvodi za
hemodinamski monitoring:
Arterijski kateteri i uvodnici
Proizvodi za kardiološke i radiološke procedure:
Uvodnici i termodilucioni kateteri
IAB pumpa i fiberoptički IAB kateteri

Teleflex - Rusch

From production assortment of Teleflex – Rusch, Prospera distributes medical devices for regional anesthesia: spinal needles, epidural catheters, and catheters for combined spinal – epidural anesthesia

TRUEMED

TRUEMED je kompanija koja je osnovana 2012 godine sa fokuson na inoviranje, razvijanje, proizvodnju i promociju trauma implantata na globalnom nivou. TRUEMED je posvećen ideji da postane jedan od najvećih proizvođača trauma implantata za osteosintezu.

MISIJA

TRUEMED ima misiju da proizvede korisnije i proaktivnije proizvode u industriji medicinskih sredstava.

 Stvorili smo organizaciju fokusiranu na kvalitetu koji je postigao najviše međunarodno priznanje i koji je nagrađen CE, ISO 9001:2008 i ISO 13485:2016 sertifikatima.

OHST

OHST medicinska tehnologija je jedna od vodećih proizodnji na polju endoprotetike u skladu sa najnovijim saznanjima i tehničkim dostignućima. Prošlo je više od 30 godina od kada je OHST medicinska tehnologija u Rathenow-u proizvela prvu acetabularnu kapu kuka. Danas je naše ime sinonim za proizvodnju visoko klalitetnih zglobnih implantata i hirurčkih instrumenata.

VUP MEDICAL

VUP Medical, a.s. je Češka porodična firma sa više od 70 godina iskustva u razvoju i proizvodnji implantata za vaskuranu i hirurgiju hernije. VUP Medical proizvodi širok spektar pletenih vaskularnih proteza i pečeva impregniranih kolagenom i polipropilenske mrežice za tretman svih vrsta hernije.

Your Anastamosis

Your Anastamosis je osnovan 2018 godine sa jasnim ciljem da obezbedi inovacije za hiruršku edukaciju širom sveta. Naša usluga i proizvodi omogućavaju hirurzima simulator za "poneti" i online obuku kako bi se poboljšala  veština u hirurgiji i olakšao pristup vežbanju novih tehnika.

  U Your Anastamosisu medicinski doktori, inženjeri, 3D modelatori i eksperti dele istu misiju. Mi kombinujemo nasavremeniju tehnologiju za razvoj metoda analize strukture krvnih sudova. Ovo omogućava jasnu proveru hirurzima kako da unaprede svoj rad. Naši modeli za specifične operativne slučajeve omogućavaju rešavanje na najvišem mogućem nivou. Sve ovo zajedno omogučava realističan pristup učenju i unapređenju veština u rešavanju problema u kardio, vaskularnoj, plastičnoj, ortopedskoji i interventnoj hirurgiji.