Partneri

Teleflex - Arrow

Arrow International, Inc u okviru kooperacije Teleflex Medical , razvija, proizvodi i distribuira širok spektar katetera koji se koriste u jedinicama intenzivne nege, zatim proizvode za kardiološke, radiološke i hiruške procedure i IAB katetere.

Više informacija...

Cenetralni
venski kateteri
CV kateteri za akutnu
i dugotrajnu hemodijalizu
Kateteri za
reginalnu anesteziju:
Epiduralni i kateteri
za kontinuiranu blokadu
Proizvodi za
hemodinamski monitoring:
Arterijski kateteri i uvodnici
Proizvodi za kardiološke i radiološke procedure:
Uvodnici i termodilucioni kateteri
IAB pumpa i fiberoptički IAB kateteri

Teleflex - Rusch

Iz proizvodnog asortimana Teleflex-Rusch, Prospera distribuira medicinska sredstva za regionalnu anesteziju: spinalne igle, epiduralne katetere i katetere za kombinovanu spinalno-epiduralnu anesteziju.

Johnson&Johnson - De Puy

Kompanija DePuy je deo Johnson&Johnson grupacije. Predstavlja jednog od najvećih proizvodjača ortopedskih implantata u svetu sa najboljim rešenjima za implantaciju kuka, kolena i ramena.

Johnson&Johnson - Mitek

Vodeći inovator i proizvodjač medicinskih sredstava za kontrolu bola i minimalno invazivnih sredstava uključujući proizvode za sportsku medicinu, kao i proizvode za reparaciju mekih tkiva.

Johnson&Johnson - Codman

Codman nudi široki asortiman medicinskih sredstava za dijagnozu i tretman neuroloških problema uključujući neurovaskularna, neurohirurška i neuromodulacijska rešenja.

Nordset

Nordset je proizvodjać iz Nemačke sa proizvodnim programom sterilnih pokrivki, mantila i kompleta za sve vrste očne hirurgije - katarakte, vitrekomije, retine, laserskih intervencija, intravitrealnih . Prospera je ekskluzivni distributer za Nordset proizvode od 2008 godine.

Više informacija...

THT biosence

THT bio-science je francuski proizvodjač koji se bavi razvojem, proizvodnjom i distribucijom hirurških implantata. Iz proizvodnog asortimana THT bio-science , Prospera distribuira hiruške mrežice – Swing mesh.

Optimed

Optimed je renomirani nemački proizvodjač medicinskih sredstava namenjenih za minimalno invazivnu terapiju naročito u oblastima vaskularne hirurgije, urologije, gastroenterologije i vertebroplastike.

Le Tecnocarta

Le Tecnocarta je italijanska firma koja već 15 godina proizvodi sve vrste papira za medicinska snimanja ( EKG, CTG, EEG itd).